Uncategorized
Posted in

Οι δείκτες στο Amazon εγκαινιάζουν διαδικτυακό φαρμακείο για την πρόκληση των παραδοσιακών … πρέπει να γνωρίζετε

Οι δείκτες στο Amazon εγκαινιάζουν διαδικτυακό φαρμακείο για την πρόκληση των παραδοσιακών … πρέπει να γνωρίζετε

Μια ποικιλία από αυτά επικεντρώνονται στη χορήγηση φαρμάκων όπως το Viagra, η θεραπεία φαλάκρας Propecia (φιναστερίδη) ή η θεραπεία αδυνατίσματος Xenical (ορλιστάτη). Άλλοι, με έδρα σε ξένες χώρες, υπόσχονται να παραδώσουν συνταγογραφούμενα φάρμακα σε πιο προσιτή τιμή από την τιμή κατοικίας τους, αλλά τα φάρμακα μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που έχουν εγκριθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να έχουν παρέλθει από τις ημέρες λήξης τους.

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι φαρμάκων μπορούν επί του παρόντος να βρίσκονται σε σχεδόν οποιοδήποτε κράτος ή έθνος με τηλεφωνικές γραμμές. Ορισμένοι πιστεύουν ότι σίγουρα θα απαιτηθούν νέες νομοθεσίες για να τονωθεί αυτή η κατάσταση. “Προς το παρόν, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να απαιτεί έναν ιστότοπο διανομής φαρμάκων για να αποκαλύψει οτιδήποτε στο ευρύ κοινό”, ισχυρίζεται ο αντιπρόσωπος Ron Klink (D-PA), ο οποίος υποστηρίζει τον κανονισμό φαρμακείων στο διαδίκτυο.

Ειδικοί αντιπρόσωποι της βιομηχανίας φαρμακείων αντιτίθενται σε κανονισμούς ή πρόσθετες εξουσίες για κυβερνητικούς οργανισμούς σχετικά με την περιουσία που αρκούν οι ισχύοντες νόμοι για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν (έλεγχοι) για τη διαχείριση των φαρμακευτικών πωλήσεων», λέει η Mary Ann Wagner, Αντιπρόεδρος των Ρυθμιστικών Θεμάτων Drug Store για τον Εθνικό Οργανισμό Αλυσίδων Αλυσίδας.

Προς το παρόν, οι ρυθμιστικές αρχές έχουν πράγματι εισέλθει σε αυτό που ο Shuren του FDA αποκαλεί “ένα εντελώς νέο βιντεοπαιχνίδι με μπάλα” που διασχίζει τις περιορισμένες δικαιοδοσίες μιας σειράς κυβερνητικών και κρατικών επιχειρήσεων. Τα κρατικά κλινικά συμβούλια ρυθμίζουν την κλινική μέθοδο, ενώ τα κρατικά συμβούλια φαρμακείων εποπτεύουν την τεχνική του φαρμακείου. Ο FDA και η Federal Trade Payment διασφαλίζουν ότι οι πωλητές φαρμάκων αποποινικοποιούν τις περιπτώσεις για τα προϊόντα τους.

Η Traditions Solution και επίσης η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ εφαρμόζουν νομοθεσίες που σχετίζονται με την παράδοση ειδών φαρμάκων. Ο FDA διαχειρίζεται την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την κατασκευή φαρμακευτικών φαρμάκων, επιπλέον ενός συστατικού της διαδικασίας συνταγογράφησης. “Είναι αδίκημα του νόμου περί τροφίμων, φαρμάκων και αισθητικής η διάθεση στην αγορά ενός φαρμάκου χωρίς ιατρική συνταγή”, ισχυρίζεται η Shuren.

Εάν ένα κράτος κλείσει ουσιαστικά έναν παράνομο https://andrikofarmakeio.com/%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b1-stromectol/ ιστότοπο εντός των ορίων του, ο ιστότοπος θεωρητικά εξακολουθεί να έχει 49 άλλες πιθανές θέσεις πώλησης. Παρ ‘όλα αυτά, εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κλείσει έναν παράνομο ιστότοπο, η επιχείρηση εξαντλείται. Τον περασμένο Ιούλιο, ο FDA ανακοίνωσε ότι υπογράφει με δυνάμεις με κρατικές ρυθμιστικές εταιρείες και αστυνομικές ομάδες για την καταπολέμηση των απαγορευμένων πωλήσεων συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε κατοικίες.

Λάβετε αυτήν την αναφορά σχετικά με τα διαδικτυακά φαρμακεία – Napra

Αν και ο έλεγχος των καθαρών πωλήσεων ειδών ευεξίας εξακολουθεί να είναι αρκετά ολοκαίνουργιος, ο FDA έχει ενεργήσει επιτυχώς στο παρελθόν κατά παράνομων ιστότοπων. Για παράδειγμα, μια επιχείρηση Golden State που ονομάζεται Lei-Home Accessibility Treatment το 1996 και επίσης το 1997 χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για να πουλήσει ένα σετ σπιτιού που προωθήθηκε ως εξέταση αίματος για τη μόλυνση HELP.

Μετά από μια ολοκληρωμένη έρευνα του FDA, ο ιστότοπος έκλεισε και ο χειριστής του, Lawrence Greene, καταδικάστηκε σε κάθειρξη άνω των πέντε ετών. Τον περασμένο Ιούλιο, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου αποκάλυψε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται “Λειτουργία Θεραπεία. Όλα”, το οποίο σκοπεύει να σταματήσει τις ψευδείς καθαρές ασφαλιστικές απαιτήσεις για αντικείμενα και θεραπείες που υποστηρίζονται ως θεραπείες για διαφορετικές ασθένειες.

“Οι καταναλωτές ξοδεύουν επί του παρόντος εκατομμύρια σε μη αποδεδειγμένα, απατηλά εμπορεύσιμα προϊόντα στον ιστό.” Ως συστατικό του προγράμματος, τέσσερις εταιρείες διευθέτησαν το κόστος FTC για δόλιες αξιώσεις ευεξίας. Αυτές αποτελούνταν από ιστοσελίδες που ισχυρίζονταν ότι θεραπεύουν την αρθρίτιδα με λίπος που προέρχεται από το λίπος του βοείου κρέατος, τον καρκίνο καθώς και τη ΒΟΗΘΕΙΑ με ένα περουβιανό φυτικό υποπροϊόν, καθώς και τη θεραπεία του καρκίνου και της υπέρτασης με μαγνητικά εργαλεία.

Όλοι και επίσης έχουν λάβει πραγματικά τις δικές τους κυβερνητικές ενέργειες, όπως η αποστολή προειδοποιητικών επιστολών για να βεβαιωθείτε ότι οι ψευδείς και επίσης παραπλανητικές δηλώσεις διαγράφονται από το δίκτυο. Περισσότερες από δώδεκα πολιτείες έχουν επίσης πραγματοποιήσει κάποιες ενέργειες έναντι διαδικτυακών καταστημάτων φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένου του Κάνσας, το οποίο το 2014 περιόρισε ορισμένα καταστήματα φαρμάκων από τη λειτουργία παράνομων διαδικτυακών υπηρεσιών εντός της πολιτείας.

ΚΑΛΑΘΙ 0

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.